Strony
Strona główna
Menu
O mnie/kontakt
czwartek, 31 października 2013
RYBY I OWOCE MORZA
Łosoś z rukolą i awokado
Łosoś zapiekany z czerwonym Pesto
Sałatka z wędzonym łososiem
Risotto z łososiem
Roladki paprykowe z anchois
Śledzie solone w śmietanie
Łosoś pieczony w pomidorach
Jajka faszerowane z łososiem
Naleśniki na zimno z łososiem
Czerwone curry z krewetkami i mango
Dorsz pieczony w bazyliowym Pesto
Farfalle z krewetkami i rukolą
Włoska zupa z owocami morza
Sałatka z wędzonym łososiem i pomidorkami bambelo
Krewetki z sosem Maryam Zaira
Kalmary z majonezem czosnkowym
Linguine z małżami i krewetkami
Smażony filet z pstrąga z sałatką z rukoli i pomidorków
Risotto z owocami morza
Krewetki z makaronem Orzo, naparem z Krocus Kozanis i serem feta
Filet z łososia z sosem ziołowym
Śledzie po kaszubsku
Śledzie po góralsku
Koktajl z awokado
Ryba w papilotach
Danie
Danie
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za Twój komentarz.
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Wyświetl wersję na komórki
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Drukuj
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za Twój komentarz.