Strony
Strona główna
Menu
O mnie/kontakt
niedziela, 3 lutego 2013
PRZEKĄSKI I PRZYSTAWKI
Muszle nadziewane na sałacie
Roladki paprykowe z anchois
Śledzie solone w śmietanie
Tortilla
Jajka faszerowane z łososiem
Tartoletki z fetą i cebulą
Pomidory faszerowane serem kozim
Jajka faszerowane na trzy sposoby
Jajka faszerowane szynką i pietruszką
Jajka faszerowane szczypiorkiem
Jajka faszerowane pieczarkami
Krakersy serowe
Naleśniki na zimno z łososiem
Roladki francuskie
Kefty wieprzowe
Pikantny omlet hiszpański
Szparagi z sosem holenderskim
Zapiekany omlet ze szparagami
Kuskus z fetą, groszkiem i oliwkami
Francuskie paszteciki szpinakowe
Muszle faszerowane twarogiem
Kolorowa kanapka
Pomidory nadziewane kaszą
Tortille po farmersku
Omlet japoński z pomidorową salsą
Faszerowane pieczarki
Pieczone pomidory z jajami
Tacos
Kalmary z majonezem czosnkowym
Krewetki z sosem Maryam Zaira
Pikantne burrito z wołowiną
Tortilla española
Faszerowane ziemniaki
Quiche Lorraine
Muszle nadziewane oliwkami i fetą
Gotowane zielone warzywa z plackiem z polenty
Bruschetty z pomidorkami, rukolą i bazylią
Śledzie po kaszubsku
Śledzie po góralsku
Zapiekanki
Omlet z pomidorem i papryką
Koktajl z awokado
Grzanki z marynowaną papryką i anchois
Rybne rillettes
Cykoria duszona w winie
Orkiszowe placki z cukinii
Przekąska
Przystawka
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za Twój komentarz.
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Wyświetl wersję na komórki
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Drukuj
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za Twój komentarz.