niedziela, 3 lutego 2013

PRZEKĄSKI I PRZYSTAWKI

Muszle nadziewane na sałacie
Roladki paprykowe z anchois
Śledzie solone w śmietanie
Tortilla
Jajka faszerowane z łososiem
Tartoletki z fetą i cebulą
Pomidory faszerowane serem kozim
Jajka faszerowane na trzy sposoby
Jajka faszerowane szynką i pietruszką
Jajka faszerowane szczypiorkiem
Jajka faszerowane pieczarkami
Krakersy serowe
Naleśniki na zimno z łososiem
Kefty wieprzowe

Pikantny omlet hiszpański
Kuskus z fetą, groszkiem i oliwkami
Francuskie paszteciki szpinakowe
Muszle faszerowane twarogiem
Kolorowa kanapka
Pomidory nadziewane kaszą
Tortille po farmersku
Omlet japoński z pomidorową salsą
Tacos
Pikantne burrito z wołowiną
Quiche Lorraine
Bruschetty z pomidorkami, rukolą i bazylią
Śledzie po kaszubsku
Śledzie po góralsku
Zapiekanki
Grzanki z marynowaną papryką i anchois
Orkiszowe placki z cukinii
Przekąska
Przystawka

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za Twój komentarz.

Drukuj